The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi mimarida bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Zirda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite tesislar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrolör altına kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Kullanılacak özlük adetsı 100 kişçok aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK Pas olmalıdır.

Tamlanan merdivenler genel anlamda strüktürnın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir olay simultane yapı ciğerinden kolay ve emniyetli kaçışın sağlamlanması karınin kuruluşlırlar. Kanuni olarak da her strüktürda bulunması zorunludur.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel hava çabucak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine pürüz olur.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması yardımıyla yangının kelleladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği sinein güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Dizge Odası Yangın Kapıları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının taçı sıra otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapsı camlı olabilir.

Henüz yüce konutlarda yahut nöbetyerlerinde toplanmış tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını uydurmak üzere çabucak şu denli yangın merdiveni de ıztırari tutulabilmektedir.

Binanın ciğerinden süfliya esaslı inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Yönetmeliklere ilişkilı olarak binanız midein muktezi olacak evgin çıkış bapsı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja denli size en kazançlı desteği sunacaktır. Standartlara mutabık evgin çıkış bapsı hazırlıkları kuruluşlırken; acil anlarda itfaiyecilerin yahut görevlilerin gerektiğinde dışarıdan yürekeriye girmelerine olanak verecek şekilde olması da bu kapıların spontane kapatan düzeneklere iye olması da katkısızlanır.

Yangın Kapısı, acil durumlarda dokumadan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı Yangın Çıkış Kapısı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve in hayatını temel düzlük, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Belirtilen bu gün dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını ifade etmektedir. Fakat bu konuda tetik başlamak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 an da dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page